Kurz rychločtení

03.04.2014 08:32

ONLINE výuka rychlého čtení Rozečti.se v knihovně!

Rozečti se!

Rychlé čtení či efektivní čtení jsou často synonyma pro jednoduchou dovednost - násobně rychlejší čtení s lepším zapamatováním. Díky osvědčeným metodám výuky rozvinutým do interaktivní podoby má dnes každý možnost číst velmi rychle a mnohem lépe, než je běžné po dokončení škol a studií. Stačí trocha správného cvičení. V uživatelsky příjemné interaktivní formě se můžete naučit dovednosti rychlého čtení, jež pomáhá světovým státníkům, výzkumným odborníkům, studentům i vrcholovým manažerům k větší efektivitě při práci a studiu. Díky využití internetu odpadne nutnost papírových samostatných cvičení či časově náročných kurzů.

Rychlé čtení v praxi

Neškolení čtenáři dosahují v průměru méně než 250 slov za minutu. Výukou a cvičením metod rychlého čtení lze dosáhnout i hodnot vyšších než 500 slov za minutu. Metody rychlého čtení jsou rozvíjeny již více než 100 let a mezi základní principy patří rozšíření zrakového rozpětí, zefektivnění očních fixací, odstranění čtecích zlozvyků a dodržování správných postupů pro práci s textem. Rozečti.se vychází z osvědčených metod výuky, které formou online kurzu zpřístupňuje širokému okruhu zájemců.

 

Vyzkoušejte si zdarma verzi dostupnou pro veřejné knihovny. Tato verze online výuky je omezena v tom, že vaše výsledky nebudou uloženy a postup nebude zaznamenán a to ani při postupu do vyšší lekce - na začátku si vždy zvolíte lekci, u které jste naposledy skončili.

Přístup je funkční pouze v budově knihovně (včetně přístupu přes wifi).

 

Získejte více času pro sebe. Naučíte se zvládnout texty 2x rychleji, díky čemuž můžete čas ušetřený při čtení článků, učebnic, emailů nebo jiných dokumentů věnovat zábavnějším věcem. Dovednost rychlého čtení uplatníte každý den při práci či studiu a je také výborným rozšířením životopisu.

 

Vstup do kurzu Rozečti se

Více informací o tom, jak to funguje.

Dostupné na facebooku: www.facebook.com/rozectise?fref=ts

 


počítadlo.abz.cz